Zpět do tmy
S novými objevy
ztrácím předchozí strach,
tvým pohledům se bráním,
snažím se vzpomenout,
kolik bolesti jsi mi způsobil.
Tolik těch krvavých slz
vsáklo se do mých polštářů,
tvoje ruce hledají známá místa,
prodírají se lidskou krajinou
a ty nahradíš realitou vzpomínky.
Nešťastná ze své slabosti,
proklínám obnovené touhy,
naposledy se odkrývám,
abych do tmy směla se vrátit.
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, WAYWARD, WhiteSkull, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)