Anotace: můj svět můj život
Nepluj jen životem,
jdi vstříc mu ochoten,
ochoten vzít jenom do rukou opratě,
podle své myšlenky,srovnat je do latě,
osud ti nabízí nesčetně cest,
které se přikloníš,bude tě vést,
časem však plýtvat budeš jen,
za dlouho až budeš svoboden.
Pohlédni do hloubi duše svoji,
ať pak víš kterou cestou projít.
21.06.2010 23:21:00 | Iv