Zpráva o počasí
Vlivem povětrnostních podmínek
došlo ke ztrátě odvahy,
vyhasl leckterý plamínek,
došlo ke změně povahy.
Uprostřed hrudního koše
vzniklo pleso hořkých slz,
kdejaký poutník duše
by si na této krajině smls.
Kartičky u vstupní brány
vítají v překrásný kraj,
tam uvnitř srdce rány
najdete ukrytý ráj.
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Psavec, enigman, danaska, WAYWARD, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)