Kritický bod
Kritický bod
teplota varu
už dost.
Kritický bod
uvolnit hlavu.
Kritický bod, migréna
všechno hučí
varovná siréna.
Kritický bod
prasklá hlava
kousky mozku,
vezmu si housku
a budu ji přikusovat
k uvařenému mozku.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Demedalex, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)