Nalezeni po stesku
Anotace: .....La valse d amelie.....
Za pozdních piatik
noc
co noc
brouzdal ulicí
temný
padlý
bez vlastních vin
a hledal
-jí-
smutnou básnířku
co krásný oči má opilý
absintem slov
místo ženských těl
dávno prokletých
laskal jen skleničky
těžkých vín
podřadných
jak život bez vteřin
sladkých vět
ztracený
odsouzenec
bez příčin
našel jí
zmoklou
když nehledal
svůdnou jak hřích
co jen ze snů znal
voněla vanilkou
tak blízce neznámá
žena
pro kterou se vítězí
i dobrovolně prohrává
nerozuměl
láskou k smrti zraněný
bláznovství v sobě
co cítil kvůli ní
sebral jí ze země
a pevnou náručí
spoutal jí lásky područím
nalezen po stesku
v každém jejím kroku
opět uvěřil
Přečteno 390x
Tipy 42
Poslední tipující: poustevník Jirka, Denael, Jana M., G.P., stmivani.na.lepsi.casy, Churry, René Vulkán, CRASH, ilona, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)