Odbila půlnoc
Odbila půlnoc
a moje duše řve
Spoutána tělem je
celičká od krve
Spoutána tělem je
v kamenné cele
Spoutána semnou
v neživém těle
Ta cela je pro nás
možná moc těsná
a nastává další noc -
další noc děsná
Budem se zase přít
kdo z nás – byť na chvíli
odejde do ticha
a vtělí se do víly
Do víly noci
nad zemí tančící
koho si tentokrát
vychutná na lžíci
smrti
Kdo z nás zas na chvíli
opustí tento svět -
a zasní se sladce
že nemusí jíž zpět…
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Psavec, enigman, modrá..., WAYWARD, Skalsky Pavel, nejsembásník, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)