Krúžim..
Krúžim nad Petrovom
- že ma to baví?
tráviť noc v plechovom
hrnku od kávy
niekomu zdá sa, že
vidí skôr UFO
prstom naň ukáže
- kto si spať trúfol
lietajúc v hmly vate
objímať veže
tenučké, špicaté
zrána tak svieže
cez deň rozpálené
chladené vánkom
ruchu dní vzdialené
stáročným spánkom
na oblúk gotický
pohľad zablúdi
k výšavám opticky
unáša ľudí..
krúžiť nad Brnom ma
vždy znova baví
flying saucer môj má
niť z Bratislavy
Přečteno 312x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sana.sorrow, Holis, bejbyyyy, divoska_jaja, Psavec, ilona, toužím.jít.dál, enigman, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)