Cvoci
Anotace: Dnes úsměvné, zítra k pláči. Prostě ze života.
Zmožena únavou
Jsem
Po noci přicháází
Den
Ten
ránem začíná
To
louče zhasíná
A já?
Další noc bez sexu,
jak džíny z tuzexu
tiše svlékám.
JDI UŽ NĚKAM !!
Co mě teď dostává?
Kdo nespí, nevstává
A NEVSTANE.
Kdo nespí, nevstává,
To mě teď dostává
A DOSTANE.
V touze po polární
Noci
Mě na mysl vkrádá se
Pocit
že v noci, nespí jen cvoci.
A kdo je nejvíc FREE?
Ten kdo spí!
PS: Navždy jsme spolu spojeni
Přečteno 289x
Tipy 15
Poslední tipující: Sladkalu, Strixa, Skalsky Pavel, Satha, CULIKATÁ, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Houda, Hazentla, modrá..., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)