Anotace: v poslední době, je to přesně takhle... mrzí mě to..
Sbírka: s hvězdičkami...
hmmm...to je smutýnka...
19.03.2010 17:46:00 | Houda
Je to smutné, ale výstižné. Jsem na tom podobně.
19.03.2010 15:46:00 | Skalsky Pavel
:( Je to smutné, nejsi sama, kdo to tak má. Třeba se zase probudí....s jarem :) ST.
19.03.2010 14:14:00 | PPetrushka
že takto sa cítiš doma je škoda, večná škoda..
19.03.2010 13:59:00 | lennerka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?