Jasmínový čaj
Prý láska někdy hořká je
jako první šálek jasmínového čaje
Prý udusit se nedá ani polštářem
ale ty ses o to pokusil
A místo toho si mne zadusil!
Prý láska barvu má nažloutlou
jako první nálev
Prý láska voní
jako jeho okvětní lístky
A já? Pinzetou tahám ze srdce třísky!
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiná, Radek.oslov.Šafárik, ilona, Houda, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)