Neurotická láska
Neurotická láska?
Obrana proti úzkosti?
Prý přibyla mi další vráska!
Prý zlost vryla se mi do kostí!
Braillovým písmem je do nich vyryto,
jak věřila jsem vlastním snům.
Kdybych radši plnila si koryto,
však místo toho vytrhnu z basy pár strun.
A oběsím na nich svou troufalost!
Přečteno 378x
Tipy 11
Poslední tipující: fuu, Fighting Dreamer, Radek.oslov.Šafárik, ilona, Houda, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (1)