Pro Tebe
Anotace: to, co jsem ti neřekla, ale měla jsem
Chci být s tebou pořád
jsem smutná,
když opuštěná sedím v parku
samota je zlořád
chci držet tvou ruku na chvilenku.
Chybíš mi strašně
ty chvíle s tebou jsou
jako procházka kouzelnou zahradou
nechci tě už pustit,
prosím zůstaň se mnou.
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)