Velikánům
Anotace: mému tátovi, Josefovi, Shakespearovi a všem jeho inkoustovým mužům.
V tento čas, hledám důvody života na zemi,
Mám hlavu od snů děravou,
Do toho otec nudně, však pravdivě, káže mi
Chci ty sny pochytat, přitom vědět a znát
Bojím se prohry,
Ve zběsilém tempu snažím se utišit hlad
Umírám nad slovy o poctivosti a kráse
Že prý spolu obcují!
A já podlehnu dánskému mámení zase.
Komentáře (0)