Poetům
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
.
Potřeštění poeti
pohazují slovy jako na bowlingu
. . . koulemi . . .
Plným zásahem bývá Láska
tak na tři nepotrefené kuželky
Číst je zatěžko jejich verš
o bolestných zklamáních
či radostném milování
Je to všechno jen takový ptačí trus
po kterém je nám chodit
mezi holubími křídly a zobany
Potřeštění poeti potažmo poetky
čest Vaší práci . . .
Až dojdete poznání
v čem tkví Vaše představy
bude už pozdě na všechna vysněná milování . . .
.
Přečteno 357x
Tipy 15
Poslední tipující: kavec, harmony, labuť, spare, ziriant, Satha, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)