CARPE DIEM
Anotace: FOR YOU, CHARLIE...*:)
Posečkej človíčku maličko, jen žádný spěch,
jsou chvíle, které ti vyrazí dech.
Nečekaně vykouzlí úsměv, na tvé tváři,
jako hvězda, která na nebi září.
Neboj se človíčku milý, nemusíš mít strach,
zlé okamžiky se změní, v pouhý prach.
Přesto cítíš intenzivní bolest, ve svém srdci,
jako slovíčko „SBOHEM“, které lze ztěžka říci.
I když ti slza stéká po líčku,
využij dne, usmívej se, můj roztomilý človíčku.
VYUŽIJ DNE...
Přečteno 507x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Pevya, Koza, ilona, losscar, labuť, CRASH, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (8)
Komentujících (5)