Pseudoletní
To dnes nemá cenu lhát
I když sníš o pravdě čisté
Nemáš nikdy všechno jisté
Možná, snad.
I tu dívku s flétnou tam
Kdes ji zrovna teď chtěl spatřit
Oblohu na bílo natřít
A jít dál...
Možná jen, maliny v lese
Možná jen Tě víla nese
Možná jen se zimou třese
Co já vím.
V prachu ulic bloudíš sám
A nevíš co s tou dívkou
Zlatou pásku s černou cívkou
V kapse máš.
Nepovídej, že jsi stár
Že dali tě v druhou kolej
Tak se otoč, a zavolej
"Mám tě rád!"
Možná jen, maliny v lese
Možná jen Tě víla nese
Možná jen se zimou třese
A sní.
Přečteno 394x
Tipy 15
Poslední tipující: dandelion-meadow, robbiP, ilona, Dev_LATea_princess, Danik, jarmil, slečna.závist, malá slečna, Kars, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)