Posledná rozlúčka
Anotace: venované mojej mŕtvej babičke
Už na teba čaká truhla,
životu si sa už uhla.
Zomrela si mi v mojom náručí,
smútok ma zas niečo naučí.
Moje srdce smútkom krváca,
nie je tu tvoja prítomnosť trváca.
To, že ťa už nemám viem,
Zbohom ti už len poviem.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)