Stratený
Vánok jemne hladí listy,
plameň sa vlni.
Duša prelietava,
bez hniezda stratená.
Hrdo sa vznášajúca,
ako vták bez krídiel.
Oheň hladných plameňov,
stromy spievajúce srdcu.
Koniec nastal úž dávno,
klavír hrá stále ďalej.
Stratený v živote ,
úž dlho nepočuje.
Pozoruje ruky ,
skladajúce hudbu.
Zmysel stráca,
nepozná noty .
Telo a duša,
krasu prináša.
Vánok a oheň,
život obchádza.
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)