Škůdce
Jsem jen škůdce
bakterie na plicích přírody
Nemůže mne vykašlat
dusím ji, jó já zlý parazit
Ohled na utrpení druhých?
Jó, ten pohanský blud
dřívějších dob
kdy člověk byl ještě opice
Jen, co slezu ze stromu poznání
vydám se zprznit své sny!
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, ilona, Petbab, CRASH
Komentáře (0)