KAFE PRO ZITU
Anotace: napsáno kamarádce Zitě
KAFE PRO ZITU
Žužlala Zita,
žužlala roládku,
žužlala na příč,
žužlala pozpátku.
A k tomu kafe,
černý jak pátek,
ať práce stojí,
já mám dnes svátek!
Do svědomí pochybnost
zaryla drápek,
nu, co se kdo díví,
když doma chybí
pořádnej chlápek,
pak ženská pod cukrem
tělo svý křiví!!!
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: bejbyyyy, Psavec, zajicek.vjamce, divoska_jaja, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)