Cesta mezi obilnými poli
Anotace: "Empty spaces - what are we living for?" ... There is always an answer.
Pod zaprášeným prahem
skrytý klíč
reziví časovou věčností.
Prašná cesta
mezi obilnými poli
je prázdná.
Jen dva pocestní
se odhodlali
vzít jí její samotu.
Vzduch se třese
zimou a horkem
ve stejné chvíli.
A výkladní skříň,
za kterou stojíme,
je už plná šmouh
od pokusných doteků.
Obilné klasy
už dozrávají
a jednou i prach
nad cestou
se přestane třást.
Přečteno 380x
Tipy 21
Poslední tipující: Kara Lee Exl, dandelion-meadow, ilona, Labanda, zelená víla, Okřídlená Lištička, Danushka, Radek.oslov.Šafárik, Vlk v rouše, harmony, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)