Ako tŕň..
Svet sa rozpadá,
a hviezdy hasnú.
Keď do srdca,
ako tŕn z ruže,
bodáš ma slovami..
Tvár človeka i tieňa,
za oknom čo hľadí do neznáma,
možno hľadá,
mňa,
teba,
seba,
nás,
veď som ti známa..
Tá holka z tých dávnych čias,
keď spávala v tvojích dlaniach,
lež dneškom ostal len z nás,
ten tichý,
známy,
nemý,
mráz,
a naše nesplnené priania.
Přečteno 386x
Tipy 26
Poslední tipující: Divoženka1, Labanda, ilona, Holis, Juraj Hrom, carodejka, enigman, Giginka, Psavec, zelená víla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)