Jahodové snění
Chtěla bych bydlet v jahodě.
A život? Ten nechala bych náhodě.
Chtěla bych barák z ovoce
a slavit dvoje Vánoce.
Střechu polila bych čokoládou
a dveře namazala marmeládou.
Kdybych bydlela v jahodě,
všecko by bylo v pohodě...
Přečteno 514x
Tipy 11
Poslední tipující: KLARISA, Gabrielle, Jiná, carodejka, Monica., Lota, borůfkovej shit.
Komentáře (5)
Komentujících (5)