Sen jako osleplý měsíc
Anotace: Nezařazené myšlenky.
pták po zádech spadnul
do cukrové vaty
na šedý zákal
dostaneme brýle s růžovými skly
přeslazeno.
mlha před tebou i za mnou
víc než je zdrávo
toužíme
umřít v tulipánech
pak po ránu zima.
tápeme pořád
v kulatých snech
sirky kdosi schoval ještě před svítáním
pták po zádech spadnul
rozum netřeba
zatemněno.
Přečteno 315x
Tipy 34
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, už nemusím, CRASH, Striptérka, Kara Lee Exl, shakespeares, borůfkovej shit., Kajaro, ilona, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)