Anotace: Vždycky k lásce mateřské hledáme i lásku další osoby(osob), byť nám v tom někdy život klade velké překážky.
Hihihi, ach tak...takže taky Marek? :-) Moc rád jsem tě tady jinak poznal. :-))
Tak tak, ta realita taková vážně je, a o to víc si ji uvědomuji nyní, jako mladík, snílek. :-)
A hrozně moc mě těší tvoje,vás všech, krásné komentáře ke mně, když vlastně teprve s psaním začínám. :-)) Je to opravdu kouzelný a nepopsatelně šťastný pocit. :-))
21.03.2010 17:34:00 | Amable seňor Marek
Realita je vždycky jiná
než naše láska snivá :-))
PS:Píšeš krásně seňore Marku...
.."Ach Ty Markové" :-)))
21.03.2010 10:11:00 | Kett
Děkuji moc. :-) Pracuji ještě i na něčem větším, ale všechno chce svůj čas. ;-)
20.03.2010 22:57:00 | Amable seňor Marek