Jen nezmeškat..
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY
Sbírka:
Kluzká láska
Nechci už promeškat
nic co se tě týká
už nikdy nechci usínat
abych viděla jak na tvé tváři svítá
Ať už se usmíváš
nesmím oči zavřít
chci vidět jak usínáš
cítit tvé srdce bušit
Nablízku být ti
slyšet tě dýchat
tvé oči vidět svítit
a s tebou oblohu zhasínat
Být oporou při strastech
pomáhat se smát
tvým úsměvem na rtech
spolu se životem drát
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, CULIKATÁ, Larey
Komentáře (1)
Komentujících (1)