Cynismus
Anotace: Poslední dobou mám pocit, že jsou kolem mě samý cynici...taková krátká.
Jsem chycen v jednom vesmíru
mezi lekníny
Francouzského fantasty
vidím ty okamžiky
těch romantických chvil
co spolu jsme prožili
věřím, že na tom obraze
ztichnou hlasy
těch největší cyniků
když sluneční paprsky dopadají
na klidné jezero
jeho vesmíru
stvořené na plátně
na plátně snílka Moneta...
Přečteno 317x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, ilona, hanele m., dream in emptiness, labuť, PPetrushka, malá slečna, CULIKATÁ, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)