Brdská jarní
Na hřebenech Brd tančí holky sluníčkový
jarní taneček pro zvědavou trávu.
Kolem voní jejich hřejivý smích
a tajnými stezkami potůčků
do údolí nese zprávu
vyděšený sníh.
Nesnáší křik a vůni jarních květů,
bezmocně klouže po kamenech
a zvěstuje světu.
Jen oběhnu zeměkouli,
do zimy se ztratím,
ale počkejte těch sněhových boulí
až se ze rok vrátím.
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: zvířenka, Květka Š., střelkyně1, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)