teď v září je aktuální... ;o)
chi, potom zavařování...
plody se nám promíchají
a kde je, co bylo v máji...
léto s létem odvál čas...
to, co zůstává na nás,
je jen lehce přislazovat
a vnoučata rozmazlovat...
:o)
01.09.2007 19:10:00 | Cecilka