BĚDA! BĚDA! BĚDA!
Anotace: (Ubohá Rusalko bledá)
Třicet tisíc za úklid mrtvol účtuje si pohřební služba
Harmonie
Ženu mu kdys pozřely útroby výtahové šachty
Syn je v Londýně velký zvíře přes business
Ani nejvěrnější pes není nesmrtelný
Rusalčin vodník z Národního
co si svým uznávaným basem rád stěžoval
na okoralost zákusků
Dva byty velká knihovna a hodně titulů
před slavným jménem
´Měl rád jídlo ale s nikým se nesnesl
podivín samotář umělec jako ty
Ale zařídit si to uměl a na pohřby byl expert´
Ten křížek z českých granátů od kmotra ke křtu
ztracen ještě v dětství
´Milý strýcu Jaromíre´
kdysi jsme škrábaly na dopisní papír s obrázkem
Babičku od babičky s věnováním Jaromírkovi
(která ti jediná v knihovně a ke štěstí chyběla)
už si znovu nepřečteš
Přemýšlela jsem o tom zdali bychom si rozuměli
Nesnesitelnost bankovních úřednic a neodbytnost pohřebáků
Pláč jeho žákyně v telefonním sluchátku
´Vždycky si zakládal na svém zdraví´
Nikdo neví jak umřel
Nikdo neví jak žil
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, WAYWARD, ilona, Divoženka1, TERezicKA, Taog
Komentáře (3)
Komentujících (3)