Jarní...
Už Nový rok za námi
a jaro přišlo zas
jsem šťasten se všemi
je krásný jarní čas.
Nebe tak čisté je
snad vše již řečeno
má duše se raduje
snad to špatné zkončeno.
A láska vyzrává
je hlubší a krásnější
jen stesk v duši zůstává
i když je šťaštnější.
I řeky hladí břehy své
přesto že v korytě je drží
tak já nabízím Ti ruce mé
ať naši lásku střeží.
Chci do hlouby duše jít
a býti v pohodě
jen s Tebou chci věčně žít
v lásce a ve schodě.
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)