máme nablito a šílenej tok mozkovym kanálkem mi šeptá, že brzo něco bouchne

máme nablito a šílenej tok mozkovym kanálkem mi šeptá, že brzo něco bouchne

Anotace: 21032010

přispívám nespokojenosti nadávkami
co si kurva stěžuje
ten nebo ta
valíme se na zemi
a tanec nám ukradl nohy
prsty v krku nám dali
večeři
smějeme se na celý kolo
chčijeme na spící i
nespící, po sobě
i po tobě, chlastáme
v opilym baru, obsluha
usla s flaškou rumu
dudlík
se
hloupě směje, když mi
láhev podává,
já čumim jako číňan,
jsem zmoženej jsem opilej
jsem padající letadlo
jsem helikoptéra bez vrtule
a usmála se slečna
hezky na mě
touhá mě svírá
a slečna má
je tu
Autor humus, 21.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Houda, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel