Je jaro
Je jaro
je krásně
je slunce
a zase píšu básně
vítr fouká
semtam poprchává
chodím nalehko
a soused mne okoukává
bláto protéká
pod nohami
nezatěžuji se
botami
pustím ven psa
ať si uprchne
lehnu si do louže
přítel mne osprchne
budu čistá a vonět
pod jeho křídly
...se mi chce vrnět
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: angelicek, Zorenka Ježková, modrá..., Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)