Atributy mého já
Svědomí zvrací do záchodové mísy
duše nadává jak ženské z pavlače
Ve váze uvadly poslední narcisy
krutě žluté, že to i srdce rozpláče
Touha schvácená kocovinou
chtíč utopen v láhvi od rumu
City jim to nikdy neprominou,
že vyměnili lásku za tak malou sumu
sumu vzpomínek a slz.
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, dream in emptiness, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (0)