Jarní vyznání
Anotace: Je to můj protiklad co učí mě co je mít rád!
Miláčku
Jsem tak sladce zkrocená
Umíš čarovat?
Tebou tak unesena
Neschopna vzdorovat
První jsem myslela
Kolem prstu že tě mám
A moc nám dvoum nevěřila
Budem brzo každej sám
Vidíš to?
Dnes píšu druhou básničku o tobě
Myslím že se brzo zblázním
Buď semnou celou noc
Řekni mi něco o sobě
S tebou já se v jinou měním
Zbožňuju
jak se semnou hádáš
jak se mi směješ
i tvoje hloupý vtipy
polibky co rád mi dáváš
tvou zatracenou hrdost
a tak zranitelný city..
Naučils mne
Milovat tě, nás i sebe
Tolik lásky ve mně vře
Snad jen tak nepřeteče..
Miláčku
To se mi ještě nestalo
Jsem z toho tolik nesvá!
Umíš čarovat?
No nedívej se tak na mě
co jsou to za bláboly
Miluju tě se vším všudy
jseš můj, ty, můj, celý!!!
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, nedám si. díky
Komentáře (1)
Komentujících (1)