Sousedovic kráva
Znám jednoho pána
potkávám ho zrána
jeho žena-kráva
hru podivnou hrává.
Smutný pán je z těchto hrátek
cítí se jak malý spratek
Možná,že sny kdysi míval
roky přepečlivě skrýval.
Možná,že chtěl odejít z bytu
Zůstal však,ve dvojitém krytu
Komentáře (2)
Komentujících (2)