Parde, kámo - jistě a rád Tě jednou poznám, Slovensko znám dobře, ovšem s vrcholů hor. Vydaný jsem byl, rozvedenný taky. Pět let jsem žil s fantastickou přítelkyní, ale ta mi bohužel před dvěmi měsíci zemřela. Možná to v básních bylo cítit. Teď nestíhám, tak sorry, ale zase se tak do měsíce objevím, stěhuji se a tak.
Buli
18.05.2006 13:52:00 | Buližník
Vyhraje, vždyť nad ní není!
Neznám kvalitnějšího koření,
než je ten kouzelný cit,
pro který tu smíme být... :o)
15.12.2005 14:39:00 | Cecilka