Odpouštění
Anotace: ...jak popsat pocit když můžete někomu odpustit?
Sbírka:
Třesky plesky
Miluju ty chvíle
kdy pokorně
snímáš z očí
nevinnosti brýle
a s pohledem lítosti
nad mou bolestí
žádáš o prominutí
ve svědomí
nemáš k hnutí
a stejně víš
že mé já
ti vždycky odpustí
jsem totiž
dobrákem od kosti
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Lioness, ilona, Niky88, Sidonie89, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (4)
Komentujících (4)