NENAPRAVITELNÁ
Anotace: noticka pro bejvalku
NENAPRAVITELNÁ
....můj život,
jak podzim naklonil se k večeru,
listí žití padá zvolna,
já se na tě, potvoro, vyseru,
jsi každýmu svolná...
možná bylo by tě lepší dát
ať si tě vezme,holka,kat
a zbičuje tě něco málo..
však nedůvěru v ten plán mám,
páč jak tě milá, jak tě znám...
ještě by ti to zachutnalo!!
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, bloodysunset, modrá..., Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)