Antiteze
Antiteze
Něco se černá mezi dětmi
Je to snad černoch nebo Rom
Či temnota zářící za tmy
Nebo větve a jejich strom
Kdyby to byl černoch s Romem
Děti by neutíkaly
Či snad větve se svým stromem
Tak by na něj vyskákali
Vážně nevím co si počít
Zmatek mi to v hlavě páše
Ale náhle už mi svítá
Vždyť je doba Mikuláše
Komentáře (1)
Komentujících (1)