Čarodějka
Anotace: ...nebudeš už dnešní noci...
Sejmi zámky ze všech dveří,
stejně nikdo neuvěří,
že bys byla neviná,
čarodějka ortel zná...
Míchat směsi o půlnoci,
nebudeš už dnešní noci.
Magie tě neochrání,
ani víra neubrání...
Upálí tě na hranici,
nevyhlásí za světici.
Z ránem zbyde jenom prach,
tak co? Už máš ze smrti strach??
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, slečna.závist, Alien.v.v.s., carodejka, ilona, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)