Snění ...
.
.
Smíření ze sny nepřichází
s neklidným tělem nesoulad …
Že celkem tělu nic neschází
jeden by vlastně měl být rád …
Nabízím snům svou chorou mysl
vznášející se v oblacích
zbytečné ale hledat smysl
na co už tělo nestačí
Bojí se usnout když tak sním
a létám se sny za obzor
přesto jak vidím
marný vzdor …
Ve spánku už mě nerozhází
skučení stáda tupých hlav
když na mé cestě mě provází
z prožitých hříchů epitaf
*
-----------------------------------------------
Comment 4.3.2010 10:37 k básni "Snění"
| autorka Marfuša /
*
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Nút, Jana M., isisleo, Koza, Michal Kvido, susana načeva, labuť, Psavec, kaaamiiii, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)