po sté znova (pros mě znova)
jsme odsouzeni nevinou
ve stech zdech leč osamělí
jdeš za jiným, já za jinou
jsme chybovali, smůlu měli
odešly doteky z pod deky
odešly vyhlídky s nadějí
zůstává snad víra na věky?
zůstávám s vírou raději
zneužitá je panny duše
smrsklá do sebe se kaje
holý cit je pražen, sušen
radovat se chuť pak taje
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, klara07, ilona, susana načeva, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)