Já a já
Anotace: Náročné období, zvažování sama sebe, toho co od sebe chci, co ne ...
Sbírka:
Deep inside
Občas chtěl bych cítit věcí pár,
být hloupý, mladý, chytrý a též stár,
jindy zas nechtěl bych už vidět nic,
vytěsnit radost, smutek, křičet z plných plic.
Často lidí kolem sebe mít bych chtěl,
že přes ně na Slunce bych neviděl
a potom hlavně co mám rád,
slunce žár, ticho a nejvíc chlad.
Vždy přál jsem si znát mincí zář,
snad více nežli známou, milou tvář,
teď častěji však chtěl bych mít,
plno přátel, malý dům a klid.
Nikdy od života nepřál jsem si moc,
nesčetněkrát běhával jsem pro pomoc,
potom po plné jsem prázdnou hlavu měl
a to je život - bohudík, či bohužel?
Přečteno 380x
Tipy 4
Poslední tipující: Ariella13, Gogsa
Komentáře (1)
Komentujících (1)