Višňové pohlazení
Anotace: pro bolest v těle, osvědčila se mi.
Sbírka:
Zahrada snů
Když bolest v kloubu nepřestává
v tom kloubu třeba kolenním
i to se přeci taky stává
kde ptát se jak si ulevím.
Ty masti ty jsou drahé přeci
i Artrin já si mazal dnes.
Kdo užívá to Condro přeci
tak při placení chytne třes.
Já dávám přednost jiné věci, té višni celé, nebo džusu.
Pak bolest v kloubu pomine
já dal bych za to klidně pusu
a zavýskal bych jémine.
Tak jezte višně jsou dost zdravé
i k sexu vás prý povzbudí
pak při večerním vábení pro chvilky hravé
ať manželka vás neprudí.
A je ráda, že jste zdraví
a k tomu tak mile hraví.
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, nejsembásník, modrá..., labuť, Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)