Tak zase na startu
Anotace: ...odbočit ze staré cesty, a zkusit to znova...
Mám ráda své vrásky
(vyryl´s je poctivě)
Tiše si stárnu
a tvoje mládí střežím
Zmačkané sny své lásky
ukrývám na jívě
Vrba už nenaslouchá
Uši prý pronajala
Znám všechny odbočky
řítím se životem
aniž jsem zaprodala
jediný souzvuk,...zvuk...
Tisícem jazyků
rozvlním svoje rty
Násoben nekonečnem
vycházíš stále Ty
V tolika podobách
vplétáš se do života
Tvůj prach mám
na svých notách...
Jsi každá
Moje nota
Tvou symfonii
pokorně žiji
a šílím s Tebou ze života
Ač životy naše se míjí
zní duší mou
každičká
Tvoje nota
Přečteno 360x
Tipy 37
Poslední tipující: PIPSQUEAK, a_tao, susana načeva, Divoženka1, Bíša, jedam, Lamík, Holis, Paulín, modrá..., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)