Jdi si...
Anotace: ze sbírečky Vjeršuky pro kluky
Až tě pošle žena na pivo,
až ti řekne miláčku,
místo protivo.
Dej si co hrdlo ráčí
a tu máš stovku
ať máš zač.
Věz, že jsi v nebi
nebo paroháč.
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Javavia, zvířenka, Květka Š., Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)