Paprsek
Anotace: Jen taková, jednoduchá.
Tenký paprsek léta vrávoravě přišel do mého pokoje
tak krásný až mi srdce sevřel
neodvažuji se pohnout co kdybych jej vyplašila
záhy zahřál moji tvář
jen lehce jakoby se smál
tak krásný byl až mé srdce hrálo
a já si přála bys se ráno se mnou miloval…
miláčku dobré ráno
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: northcarolina, labuť, modrá..., BARBYE, enigman, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)