Je to pryč
Anotace: píseň... - poslední Kubíčkovi
Sbírka:
Mezi světy
Je to pryč
a přesto svět nekončí
jen už není náš
Tichým pláčem
nezvu Tě dál
tak mi vrať klíč
klíč od mých zázraků
a iluzí
všedních dnů
střípky kouzel
zázračných
nezvu Tě dál
není kam
nezvu Tě dál
není kam Tě zvát
život jde dál
a tY mě nemáš rád
Přečteno 323x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, jaroslava anna, ilona, BARBYE, Petbab, CULIKATÁ, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)