v noci
To je keců, to je
nadávek,
když si chodím k ránu
pro dárek
Cigarety dým, rána divnej
splín,
snímám světa spěch,
noci běh
Spánek spěhá, i láhev
spěchá,
jen noci běh, ve tmě
utichá
Konečně je ticho
teď
můžu
s(h)nít
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (0)